Callogeen lichttherapie

Wat doet collageen?


Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen die collageen produceren), waardoor het collageengehalte van de huid continu daalt. Omdat collageen de belangrijkste "vulling" van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verbinderde cel-regeneratie lijdt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming. Maar de opbouw van collageen kan geactiveerd worden, dit is nu mogelijk met de collageen-lichttherapie bank.

Hoe functioneert de behandeling met collageen lampen?


De collageen behandeling bestrijdt op natuurlijke wijze de oorzaak van huidveroudering van binnenuit. Collageen lampen gebruiken daarbij zichtbaar rood licht met een golflengte van 633 nanometer, wat door de fibroblasten wordt opgenomen. Dit proces verhoogt de celstofwisseling en daarmee de vermeerderde bouw van nieuw collageen.

Wat zijn de resultaten?

  • Stimuleert de collageenproductie.
  • De huid krijgt een gezonder, vitaler en stralender uiterlijk.
  • Hydratatie neemt toe en het vermogen van de huid om vocht vast te houden wordt verbeterd.
  • Zuiverheid en textuur van de huid komt terug.
  • Vertragen van het verouderingsproces.
  • Verhoogt het zuurstofgehalte van de huid.
  • Verbetert de opname en werking van cosmetische producten.
  • Vervaagt pigmentvlekken.

Hoe bereik ik dat? Stap voor stap naar het doel. Het heeft tijd nodig om de structuur van de huid te verbeteren. Per sessie is de behandelingsduur 15 minuten, gemiddeld 3 maal per week. Voor de beste resultaten dient u de collageen-behandeling binnen een tijdsduur van minstens 12 weken te volgen. Prettige bijkomstigheid is dat tijdens de sessie de lichttherapie een diep gevoel van geestelijke en lichamelijke ontspanning kan geven. Heeft iedereen hetzelfde resultaat? De natuurlijke gesteldheid van uw huid en uw persoonlijke levensgewoonte zijn van invloed op het succes van de therapie.

Is de combinatie met andere cosmetische toepassingen aan te bevelen? Ja, omdat de collageen-behandeling ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, kunnen cosmetische producten bijzonder effectief werken. Door een combinatie van behandelingen kunt u zo bijzonder indrukwekkende resultaten behalen. Is lichttherapie met collageen lampen voor alle huidtypen geschikt? De lichttherapie met collageen lampen is absoluut voor alle huidtypen- en tinten geschikt. Een goed gereinigde huid is de belangrijkste voorwaarde voor een effectieve lichtbehandeling. Niet geschikt voor zwangeren vrouwen, personen met epilepsie, personeen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personene de medicijnen slikken, die een verhoogde gevoeligheid veroorzaken, bijv. anti-biotica of Sint Janskruid.

Is het rode licht van de collageen-behandeling met zonlicht te vergelijken? Nee. De anti-aging behandeling gebruikt rood licht met een frequentie van 633 nanometer. Dit lichtspectrum bevat noch UV-a nog UV-B. Wat onderscheidt de behandeling met collageen-lampen van andere toepassingen? In tegenstelling tot andere huidverjongings-technologieën wordt de huid niet beschadigd, verbrand of gescheurd, dus daarmee ontstaat geen gevaar voor onstekingen of erythemen. Alle apparatuur is vervolgens de geldende TUV-bepalingen getest en draagt het GS-keurmerk.
Een zekerheid waarop u kunt vertrouwen.